Hej, det er mig,
der er Mette.

Jeg er glad for, at du læser med her.

Portrætfoto af Mette Haas-Jensen

Min mission er at hjælpe danske producenter, der ønsker at eksportere til Frankrig.

Er jeres kvalitetsprodukt nødvendigt, æstetisk, velsmagende, bæredygtigt, økologisk? Måske ikke det hele på én gang, men i hvert fald kan et par stykker krydses af. Jeres produkt er historiebærende og gør en forskel for forbrugeren og for planeten. Så er der gode chancer for succes.

Jeg har været udstationeret i Frankrig for en dansk virksomhed i tre år, har franske venner og svigerfamilie i Schweiz. Jeg har aldrig siden sluppet Frankrig. Sammenholdt med min brede kommercielle ballast og sans for forretning, er jeg godt klædt på til at hjælpe jer videre.

Hvad med andre fransktalende lande?

Hvis vi ser på samlet potentiale, er Frankrig et rigtig godt sted at starte for de fleste. Der vil måske vise sig forbindelser til især Belgien og Luxembourg. Vi finder ud af sammen om, det er leads værd at forfølge.

Hov, har du egentligt erfaring med vores branche?

Måske ikke, men jeg har efter 14 år i kontorforsyningsbranchen, 8 år i fødevarebranchen og en projektansættelse i industrien fået en bred indsigt. Jeg har arbejdet med distributører, agenter, direkte med forhandlere, solgt private label og brand. Analyserne og salgsmetoderne virker på tværs af brancher.

Eksporthjælp til Frankrig
med mere…

Med min eksporthjælp til Frankrig agerer jeg på det operationelle og taktiske niveau, det holder mig til ilden og jeg kan godt lide at have fingrene i mulden. Mine 20 års brede kommercielle og internationale erfaring giver dog også mening på det strategiske niveau. Se min bestyrelsesprofil på LinkedIn.

Jeg er også en dedikeret yogalærer med eget yogastudie i Odense, se mere på www.mette.yoga. Måske du har brug for at komme op af stolen, strække benene, rette ryggen og lade skuldrene falde lidt ned?

Nærbillede af Eiffeltårnets fod

Men inden du går: Lad os oprette forbindelse:

Eller er det nu, I skal vide mere om, hvordan vi kan arbejde sammen om at få dit produkt på hylden i Frankrig?

Vil du også tilmelde dig mit nyhedsbrev?

Enchantée !

Vous êtes Français(e), Francophone, Francophile et vous êtes arrivé(e) jusqu’ici ? Laissez-moi vous expliquer. Je suis Mette et j’ai pour mission d’aider des entreprises danoises qui souhaite entrer sur le marché français.

De préférence des produits de qualité, durables, avec une histoire, savoureux, BIO (avec plaisir !), de la qualité esthétique. OK, peut-être pas tous les critères en un seul produit. Une bonne sélection suffira. En tout cas, des fabricants qui tiennent au cœur leurs produits.

Après plus de vingt ans dans l’exportation destination partout dans le monde, je «rentre chez moi» c’est-à-dire je me concentre sur un seul marché, la France. Cela peut naturellement s’étendre à la Belgique, Luxembourg ou ailleurs, ce sera avec plaisir.

Je suivrai les entreprises et leurs partenaires français aussi longtemps que nécessaire, selon la nature de leur coopération. Je suis intégrée dans l’équipe des fabricants et nous veillons à ce qu’une transition, si elle se fait, se passera plus au moins sans que les partenaires français s’en aperçoivent.

Vous avez des questions ?

N’hésitez pas à me les poser en m’envoyant un e-mail ici:

Mette, der er klar til en snak